چین تمام قد پشت ایران ایستاد

دولت چین درخواست آمریکا برای جلوگیری از حمله تلافی جویانه به اسرائیل را رد کرد.
کد خبر: ۱۲۳۱۴۸۶
| |
6497 بازدید
چین تمام قد پشت ایران ایستاد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین بعد از گفت‌وگوی تلفنی «وانگ یی»، عالی‌مقام‌ترین دیپلمات این کشور با «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران در بیانیه‌ای حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق را به شدت محکوم کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای تصریح کرده آنتونی بلینکن در این تماس تلفنی که روز پنجشنبه (11 آوریل/23 فروردین) از همتای چینی خود خواسته از نفوذ خود برای جلوگیری از حمله تلافی‌جویانه ایران به اسرائیل استفاده کند.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا تصریح شده «یی» خواستار «ایفای نقش سازنده» از سوی آمریکا در تحولات خاورمیانه (غرب آسیا) شده است.

وزارت خارجه چین نیز در بیانیه‌ای روایت خود از گفت‌وگوی تلفنی دیپلمات‌های ارشد دو طرف را مطرح کرده است. طبق این بیانیه، وانگ یی در این مکالمه تلفنی به شدت حمله به سفارت ایران در سوریه را محکوم کرده و بر مصونیت اماکن دیپلماتیک از تعرض و همچنین ضرورت احترام به حاکمیت ایران و سوریه تأکید کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت