ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قتل پدر به خاطر ۲۵ میلیون تومان

پسر جوان به خاطرطلب ۲۵ میلیون تومانی از پدرش او را در یک درگیری خانوادگی به قتل رساند.
کد خبر: ۱۲۳۱۰۰۳
| |
3437 بازدید

قتل پدر به خاطر ۲۵ میلیون تومان


به گزارش تابناک، شامگاه جمعه مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و از درگیری خونین همسایه شان خبر داد. او گفت: همسایه مان با پسرش دعوا کرده و توسط او با چاقو زخمی شده است. پسر جوان فرارکرد، اما برادرش او را تعقیب و در یکی از کوچه‌های اطراف خانه دستگیرش کرد.

ایران نوشت: بدنبال این تماس پسر جوان از سوی مأموران پلیس به بازداشتگاه منتقل شد و مرد ۷۰ ساله نیز به بیمارستان انتقال یافت، اما حدود ۲۴ ساعت بعد از درگیری، مرد سالخورده تسلیم مرگ شد. با اعلام خبر مرگ پیرمرد به بازپرس گودرزی تحقیقات تیم جنایی آغاز شد.

پسر جوان در تحقیقات اولیه گفت: ۲۵ میلیون تومان به پدرم قرض داده بودم، اما او حاضر به پس دادن پول نبود. چند وقت قبل به سراغش رفتم و پولم را خواستم، اما او بهانه آورد. شب حادثه مجدد به خانه پدرم رفتم و زمانی که از پولم صحبت به میان آوردم نه تنها پدرم به من پولی نداد بلکه با برادرم به من حمله کردند و می‌خواستند دست‌ها و پاهایم را ببندند. من هم از روی عصبانیت به آشپزخانه رفتم و چاقویی برداشتم. نمی‌خواستم پدرم را به قتل برسانم، فقط می‌خواستم آنها را بترسانم.

بدنبال اعتراف پسر جوان به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی پایتخت او در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داده شد و تحقیقات ادامه دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟