ترفندي براي سرقت ميليوني دارو
تحقيقات پليس درباره سرقت ميليون ها تومان دارو از يک کلينيک ترک اعتياد به دستگيري جواني که از منشي پزشک خواستگاري کرده بود،انجاميد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛چندي قبل يک روانپزشک به کلانتري 115 رازي رفت و گفت:من روانپزشک مرکز ترک اعتياد هستم،ظهر وقتي به کلينيک رفتم ،فهميدم مقداري قرص و شربت ترک اعتياد که ارزش آن ها حدود 12 ميليون تومان است،سرقت شده است.
با آغاز تحقيقات دراين باره مشخص شد؛قفل هاي در ورودي ساختمان سالم است و سارقان بدون توسل به زور وارد آنجا شده اند؛چندنفر از بيماران کلينيک ادعا کردند،چند مرتبه جواني به نام "حسن" را ديده اند که از غفلت منشي مطب استفاده کرده و قصد سرقت دارو را داشته است،با اين سرنخ مأموران به دريابي اين مظنون پرداختند و سرانجام وي را بازداشت کردند.
وي،در تحقيقات اوليه پرده از جرئيات سرقت 12 ميليوني برداشت و گفت:مدتي قبل چند نفر از دوستانم از من خواستند برايشان داروي ترک اعتياد تهيه کنم،من هم با منشي مطب که دختر 19 ساله اي است طرح دوستي ريخته و به او پيشنهاد ازدواج دادم، چند روز پيش از حادثه وقتي با اين دختر به رستوران رفته بودم،کليد مطب را سرقت کردم و نيمه هاي شب به مرکز ترک اعتياد رفتم و داروها را دزديدم.
بر اساس اين گزارش،هم اکنون متهم با صدور قرار قانوني در بازداشت بسر مي برد.


