بازداشت خواهر اسماعیل هنیه توسط پلیس اسرائیل

پلیس اسرائیل مدعی شد در منزل خواهر اسماعیل هنیه به اسناد و مدارکی دست یافته که نشان دهنده دست داشتن وی در «عملیات امنیتی خطرناکی» علیه این رژیم است.
کد خبر: ۱۲۲۹۷۶۵
|
۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴ 01 April 2024
|
22853 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نیروهای رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) خواهر رئیس دفتر سیاسی حماس را بازداشت کردند.
 
 نیروهای رژیم صهیونیستی امروز به منزل «صباح عبدالسلام هنیه» ۵۷ ساله، خواهر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تل السبع در «نقب» یورش بردند و وی را بازداشت کردند.
 
به نقل از الجزیره، پلیس و شاباک رژیم صهیونیستی در بیانیه مشترکی مدعی شدند اسماعیل هنیه با دو رهبر و فعال در جنبش حماس تماس برقرار کرده و به انجام عملیات در اراضی اشغالی تشویق کرده است.
 
پلیس رژیم صهیونیستی مدعی شد در منزل خواهر هنیه به اسناد و مدارکی دست یافته که نشان دهنده دست داشتن وی در «عملیات امنیتی خطرناکی» علیه این رژیم است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت