میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش آمریکا به کابینه جدید تشکیلات خودگردان

ایالات متحده با استقبال از تشکیل کابینه جدید تشکیلات خودگردان، اعلام آمادگی کرد تا برای «ترویج صلح و امنیت» با این کابینه همکاری کند.
کد خبر: ۱۲۲۹۴۵۱
| |
2503 بازدید
|
۱
واکنش آمریکا به کابینه جدید تشکیلات خودگردان

 

به گزارش تابناک «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن از تشکیل کابینه جدید فلسطین استقبال می‌کند.

 ایسنا نوشت: میلر گفت ایالات متحده مشتاق است با کابینه جدید تشکیلات خودگردان برای «ترویج صلح و امنیت» همکاری داشته و در راستای انجام اصلاحات با آن تعامل داشته باشد.

این سخنگو گفت: احیای تشکیلات خودگردان برای ثمربخشی به مردم کرانه باختری و نوار غزه و همچنین وضع شرایطی برای ثبات در منطقه ضروری است.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که یک ماه قبل با درخواست استعفای «محمد اشتیه» نخست‌وزیر پیشین فلسطین موافقت کرده بود، در روز پنجشنبه کابینه «محمد مصطفی» نخست‌وزیر جدید را تایید کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
آمریکا و ن «ترویج صلح و امنیت» !!!
چه غلطا!!!
چه غلطا!!!؟؟
چند هزار بمب (1000) پوندی به اسراییل دادی و رو سز مردم بی دفاع فلسطینی و غزه ریختی! نکنه اونها هم برا صلح وامنیت است اما خوب ممکنه ما اشتباه میفهمیم منظور آمریکا «ترویج صلح و امنیت» ایالات متحده و منافع او وهمپیمانان خودش هست واین به واقعیت نزدیکتر است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات