صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسي كفش طلا را تحويل گرفت

ستاره آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا روز گذشته كفش طلاي اروپا را تحويل گرفت.
کد خبر: ۱۲۲۹۱۵
| |
2949 بازدید
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، ليونل مسي با 34 گل زده در فصل گذشته لاليگا اسپانيا به عنوان بهترين گلزن اروپا شناخته شد و كفش طلاي فصل گذشته را با تاخيري دو ماهه از مقامات يوفا تحويل گرفت.

مرد 23 ساله آبي و اناري پوشان در اظهارات كوتاه خود روي صحنه گفت: اميدوارم همه عمرم در خدمت بارسلونا باشم و وقتي كه ديگر قادر به بازي نيستم از درب خروجي نيوكمپ به سمت منزل مسكوني خود بروم.

ديديه دروگبا از چلسي و آنتونيو دي ناتاله هر دو با 29 گل زده رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده بودند كه به احترام يوفا و ليونل مسي با وجود فشردگي بازي‌ها در اين مراسم حضور داشتند.
مسي دومين بازيكن در تاريخ بارسلونا است كه كفش طلاي اروپا را به موزه نيوكمپ مي‌آورد. پيش از او رونالدوي برزيلي در سال 1996 به چنين افتخاري دست پيدا كرده بود.
از طرفي مسي به جمع بزرگاني چون فان باستن، رونالدو برزيلي و پرتغالي ملحق شد چرا كه اين سه هر سه افتخار كفش طلا، توپ طلا و بهترين بازيكن اروپا را از آن خود كرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟