فعاليت 3هزار مدرسه قرآني آغاز شد
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام اينکه سه هزار مدرسه قرآني فعاليت خود را همزمان با شروع سال تحصيلي آغاز کرده اند گفت: برگزاري نماز جماعت جزو برنامه هاي اصلي دانش آموزان است و مديران نبايد آن را يک برنامه حاشيه اي يا فوق برنامه تلقي کنند.
محمد بنيادي در گفت و گو با مهر افزود: براي 20 نفر از مديران آموزش و پرورش مناطق ابلاغ مديريت عالي شوراي مدارس قرآن صادر شده است تا در پيشروي برنامه هاي مربوط به اين مدارس با دست بازتري عمل کنند.
به گفته وزير آموزش و پرورش ، 10 هزار مدرسه قرآن در سال تحصيلي جاري در مدارس راه اندازي مي شود.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش شهر تهران افزود: تمامي برنامه ها، شيوه نامه ها، تقويم زمانبندي کلاسها و نوع فعاليت براي مديران آموزش و پرورش مناطق ابلاغ شده است.
بنيادي افزود: در تابستان سال جاري نيز دارالقرآن ها و پايگاه هاي تابستاني توانستند فعاليت هاي خود را در اين زمينه ساماندهي کنند و در بسياري از مدارس کلاس هاي قرآني برگزار شد.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش شهر تهران از برگزاري نماز جماعت در تمام مدارس خبر داد و گفت: همزمان با اذن ظهر در همه مدارس اذان پخش خواهد شد و 20 دقيقه از برنامه دانش آموزان به نماز جماعت اختصاص مي يابد.
بنيادي تصريح کرد: برگزاري نماز جماعت جزو برنامه هاي اصلي دانش آموزان است و مديران نبايد آن را يک برنامه حاشيه اي يا فوق برنامه تلقي کنند.


