ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وقوع زلزله ۴.۳ ریشتری در «درگهان» جزیره قشم

زلزله ای به قدرت ۴.۳ ریشتری مرز خلیج فارس، هرمزگان و جزیره قشم را لرزاند.
کد خبر: ۱۲۲۴۷۷۰
| |
5397 بازدید
وقوع زلزله ۴.۳ ریشتری در «درگهان» جزیره قشم

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز لرزه نگاری کشوری، زمین لرزه‌ای به قدرت ۴.۳ ریشتری ساعت ۲۰ و ۵۵ دقیقه جمعه شب مرز خلیج فارس، هرمزگان و جزیره قشم حوالی شهر درگهان را لرزاند.

این زمین لرزه در مختصات جغرافیایی طول ۵۵.۹۱ و عرض ۲۷.۰۱ در عمق ۲۱ کیلومتری از طرح زمین رخ داد.

نزدیکترین شهرها به کانون این زلزله بندر درگهان با ۱۶ کیلومتر، بندر لافت با ۱۹ کیلومتر و شهر سوزا با ۲۹ کیلومتر بوده است.

این زلزله با بندرعباس مرکز استان هرمزگان ۴۱ کیلومتر و کرمان مرکز استان کرمان ۳۸۲ کیلومتر فاصله داشته است.

لزله ۴.۳ دهم ریشتری درگهان جزیره قشم خساراتی نداشت

فرماندار قشم گفت: زلزله ۴.۳ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) که جمعه شب مرز خلیج فارس، هرمزگان و جزیره قشم حوالی شهر بندری درگهان را لرزاند، خساراتی به همراه نداشته است.

محمد محمدحسینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: طبق اطلاعات اولیه دریافتی این زمین لرزه تلفات و خساراتی به همراه نداشته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟