کندن پوست گردوی سنگی دشوار است؛ اما میتوان گردوی پوست سنگی را به گردوی پوست کاغذی تبدیل کرد. در این ویدیو روش ساده تبدیل گردو پوست سنگی به گردو پوست کاغذی را فرا میگیرید.
گاهي در اثر جوشاندن گردو در آب داغ ، آب به درون گردو نفوذ ميكنه و گردو نم ميگيره. همينطور، حرارت براي گردو كه روغني هست خوب نيست و از كيفيتش كم ميكنه.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
4
8
پاسخ
همین که تا الان کسی نیومده بنویسه به جای این به مسائل مهمتر رسیدگی کنین و همه مشکلات حل شد فقط تبدیل گردوی پوست سنگی را به گردوی پوست کاغذی مونده بازم خدارو شکر عجیب نیستا زیر یه پست هایی اومدن این حرفهارو زدن که نگو
ناشناس
|
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
0
6
پاسخ
سلام
خیلی خوب بود
مغز گردو را هم ،از شب قبل بیندازید تو آب ، تا صبح خیس بخورد میشود مثل گردو تازه
Alisheikh
|
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
4
4
پاسخ
چرا دروغ میگویید من خیلی امتحان کردم اصلا دروغ محضه
سلام
|
|
۰۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
1
7
پاسخ
سلام فقط رنگ و طعم آن تغییر می کند
آشنا
|
|
۰۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
0
8
پاسخ
عحیب است ، مغز گردوی پوست سنگی مثل پوستش اینقدر گره ای هست که بسختی میتوان آن را از پوسته جدا کرد