بازدید 32315

شیوه کلاهبرداری کوروش کمپانی چه بود؟

چند روزی است که خبر کلاهبرداری کوروش کمپانی بر سر زبان ها افتاده است.
کد خبر: ۱۲۲۲۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰ 16 February 2024

شیوه کلاهبرداری کوروش کمپانی چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، چند روزی است ماجرای کمپانی کوروش که تا چندی قبل مرکزی برای برآورده کردن رویای دوستداران آیفون بود، بر سر زبان‌ها افتاده است؛ کمپانی که مدعی بود این گوشی همراه محبوب اما گران قیمت را با قیمتی نازل‌ به دست مشتریان و مصرف کنندگان می‌رساند حالا کلاهبردار از آب درآمده است و مالک آن متواری شده است.

 موضوع کلاهبرداری‌های اینترنتی و شرکت‌هایی که با دادن وعده‌هایی رنگارنگ به مشتریان پس از مدتی با به جیب زدن سودی کلان بدون آن که کسی پاسخگوی مردم باشند عرصه را ترک کرده و شمار زیادی از فریب خوردگان را راهی مراجع قضایی می‌کند، داستان تازه‌ای نیست و تقریبا هرزگاهی نام یکی از این شرکت‌ها بر سر زبان‌ها می‌افتد.

این شرکت ها با توسل به شیوه کلاهبرداری پانزی و با دادن وعده‌های عجیب و شیرین، جملات انگیزشی درباره قانون جذب، نمایش زندگی لاکچری و دعوت از چهره‌های معروفی چون خواننده‌ها، بازیگران یا فوتبالیست‌ها تلاش می‌کنند به مشتری اثبات کنند که قابل اطمینان هستند و مصرف کننده می‌تواند با آسودگی خریدی زیرقیمت داشته باشد.

یکی از همین شرکت‌ها کوروش کمپانی است که به تازگی ماجرای کلاهبرداری و فرار مالک آن خبر داغ رسانه‌ها شده است و تقریبا هیچ کانال و رسانه‌ای نیست که در آن خبری از این موضوع مشاهده نکنید.

این شرکت مدعی بود گوشی موبایل آیفون را که بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان در بازار داد و ستد می‌شود را از طریق حذف واسطه ها به قیمت ۲۰ میلیون تومان به دست مصرف کننده می‌رساند و دلیل خود را حذف واسطه‌ها اعلام می‌کرد. مدیران این شرکت پس از دریافت پول از مردم به آنها وعده می دادند که یک ماه دیگر گوشی خود را دریافت می کنند و حتی قراردادهای خود را طوری تنظیم کرده بودند که در صورت تاخیر در تحویل کالا، اتهامی متوجه آنان نباشد. اما به تازگی خیلی از خریداران متوجه شدند که این رویافروشی سرابی بیش نبوده و خبری از گوشی محبوب 20 میلیونی نیست!

چرا کوروش کمپانی؟

اگر شما هم پای ثابت فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی باشید قطعا اخبار و تصاویر مربوط به درآمد و سود کلان این کمپانی از تجارت گوشی‌های زیر قیمت شرکت اپل را دیده‌اید، به عنوان مثال در یکی از این کانال‌ها با انتشار تصویری نوشته شده«اگر براتون سواله کوروش کمپانی طی ۱۰ ماه چقدر سرمایه از مردم جذب کرد پاسخ یک دو با دوازده تا صفر جلوشه به تومان! »

البته آن طور که ایرنا نوشته همان زمان برخی ناظران بازار هشدار دادند که فروش موبایل آن هم نصف قیمت بازار این شائبه را ایجاد می‌کند که شرکت مذکور روش «شرکت های پانزی» را در پیش گرفته است. به این صورت که با یک سرمایه گسترده فعالیت خود را شکل می دهند و با دریافت پول از مردم، به وعده های قبلی خود ترتیب اثر می دهند و این روش را تا آنجایی ادامه می دهند که با کمبود ورود سرمایه از سوی مردم مواجه شوند.

حالا این سوال پیش می‌آید که چرا به رغم هشدارها این کمپانی تا این حد توانسته بین مردم نفوذ داشته و اعتماد مشتریان را جلب کند؟ 

پاسخ به این سوال در گروی تبلیغات این شرکت است. تبلیغات همواره یکی از موثرترین ابزارها برای فروش بوده و بسیاری از تولیدکنندگان از معروفترین برندهای جهانی تا کوچکترین کمپانی‌ها از این ابزار برای بالابردن فروش خود غفلت نمی‌کنند.

اما نحوه تبلیغات و ابزار آن همواره نقشی بسزا در جلب مشتری برای شرکت‌ها داشته است. کوروش کمپانی از آن دست شرکت‌ها است که به خوبی با تبلیغات و چون و چند آن آشنا بوده و با ادعایی که تا حد زیادی دور از ذهن است توانسته تعداد زیادی مشتری را جلب کند. این شرکت در اقدامی زیرکانه با استفاده از چهره های مشهور دنیای واقعی و مجازی از بازیگران و ورزشکاران گرفته تا سلبریتی‌ها و بلاگرها تلاش کرد به مشتریانش بقبولاند که شرکتی معتبر و قابل اطمینان است و می‌توانند به تصاویر افراد معروفی که برای خرید آیفون ۱۳ به این کمپانی سرزده و اتفاقی هم عکسی را به یادگاری گرفته اند رجوع و تصمیم گیری کنند.

حالا اما چند روزی است که مشخص شده این شرکت بدهکار مردم شده و خبری از مالک آن نیست. آنچه بیش از همه مورد توجه واقع شده انتشار همزمان لیست بلندبالایی از افراد مشهوری است که برای این شرکت تبلیغ کرده بودند.

در پی انتشار این لیست در فضای مجازی فشارهای زیادی بر این افراد وارد آمده و برخی از آن‌ها به این ماجرا واکنش‌ نشان داده‌اند. این واکنش‌ها از عذرخواهی و ابراز تاسف تا حتی طلبکاری و شانه خالی کردن متفاوت است. به عنوان مثال یکی از بازیگران گفته که او هم فریب خورده و پیگیر ماجرا است و در طرف دیگر بازیگر دیگری با بیان این که به من ربطی ندارد شانه از ماجرا خالی می‌کند و این وسط تنها مردمی مانده‌اند که با ترسیم رویای خرید گوشی حالا باید جای آیفون، پرونده  به دست پله‌های کلانتری و مراجع قضایی را به امید استرداد پولشان بالا و پایین کنند.

چه باید کرد؟

قطعا کوروش کمپانی آخرین دست از این شرکت‌های پانزی طور نیست. گرچه شرکت‌ها و کمپانی‌های معتبری هم در فضای مجازی و واقعی هستند که خوشنام بوده و واقعا به وعده‌هایشان عمل می‌کنند اما آنچه به نظر منطقی است این است که علاوه بر مسئولیت مراجع مسئول و پلیس فتا در نظارت بر محتوای فضاهای مجازی خود مردم هم باید پیش از هرچیز با بالابردن آگاهی خود از قوانین خرید مراقب باشند فریب  تبلیغات این چنینی و حضور فلان چهره و شخصیت را نخورند تا طعمه کلاهبردارها نشوند.

در کنار این چهره‌های معروف و مشهور نیز باید مراقب محبوبیت خود به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند بوده و پیش از آن که هر تبلیغی را بپذیرند احتیاط و توجه کنند که هرگفته‌ای از سوی آن‌ها به مثابه مهر تاییدی بر ادعای شرکت‌ها است و مهمتر از آن بازی با اعتماد مردمی است که سال‌ها طرفدار آن‌ها بوده و به واسطه همین مردم به محبوبیت و شهرت رسیده‌اند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۸
بهرحال ما ملتی هستیم دائما در حال فریب خوردن هستیم
نمیدانم کی میخوایم منطقی با مسائل روز برخورد کنیم
یاد ۵۰۴۰ افتادم علی کریمی میگفت شامپوهاشون رو استفاده کردم موهام دو روزه ضخیم شده دست میکشم تو موهام حس خوبی میگیرم!!!!
از قدیم گفته اند انسان های به اصطلاح زرنگ زودتر از دیگران خر می شوند
یادتونه جواب سلامه :
"گیرم که علیک سلام حالا چی میخای؟"
مقصر همه این بدبختی‌های مردم فقط مسئولین هستند که بجای پایان دادن به لجبازی های بی حاصل و تعامل با جهان، سالهاست که عرصه را در کشور برای کلاهبرداران محیا کرده اند.یک روز کلاه مردم را با ثبت نام خودرو و کامیون ،روز دیگر با فروش گوشی تلفن
شیوه کلاهبرداری کوروش کمپانی از طمع بعضی از مردم استفاده کرده است کدام ادم عاقلی باور میکند که جنس 40یا 50میلیونی در بازار را چطور 20میلیون میتوان خرید ایا نباید شک میکردند
خب این ادما حقشونه که اینطوری کلاه سرشون بره.هنوز تواین ۴۰سال نفهمیدین که نباید به هر شرکتی اطمینان کرد.آخه کی دلش واسه مردم میسوزه که یه کالایی را با نصف قیمت عرضه کنه.یه عده هم که طبق معمول طمعشون زیاده ومیخواستن سود بکنن ولی عاقبت کلی ضرر کردن
البته مسوولین ذی ریط هم باید پاسخگو باسند که چطور به این شرکتها مجوز دادن
پلیس و دادگاه ها هم مانند رسانه ها با این شرکت ها همدست هستند و با مطرح کردن معلول هایی چون سلبریتی ها متهمان اصلی رو فراری می دهند
سلام ،وقتی برای کاندیدای نمایندگی مجلس جرم انگاری شده که نباید وعده ای که در اختیاراتش نیست بدهد،چطور دستگاههای نظارتی توجه ننمودند که با حذف واسطه ها هم‌نمی شود با این قیمت گوشی به مردم داد؟!!!
بعبارتی مملکت صاحب نداره، درسته؟؟؟؟
بازار آزاد باید واقعا آزاد باشد. خودروی ما هم کلاهبرداریه اما چون دولت ا ز این وضعیت منفعت میبره صداش در نمیاد هیچ تولیدی نداشته باشی و اندازه دو برابر قیمت یک ماشین پول بگیری این آیا فساد نیست؟
قانون جذب رو خوب اومدین
به قدری جملتت انگیزشی کلیشه ای درباره قانون جذب در فضای مجازی گستره شده که هر کی عده ای فقط دارن از این طریق تجارت می کنند!!!
از شرکت هایی مثل اراد برندینگ بگیر که اتفاقا اون هم کم شاکی نداره تا همچین شرکت های دله دزدی که فقط بلدن قانون جذب روبه خورد عده ای بدن که رویای گشنگی موفقیت دارن
ادم‌چقدر‌باید‌ساده‌باشد‌به‌این‌هنرپیشی‌ها‌درپیتی‌اعتماد‌کند
با سلام و ادب خدمت تمام هم وطنان عزیز
خیلی متاثر شدم از اینکه مردم سرزمینم بازهم گرفتار کلاهبرداری شیادانی شدند که خودمان بزرگشان کردیم و تمام و مال اموالمان را در اختیار انها گذاشتیم.
ای کاش هیچوقت به فکر اینکه به سود برسیم خودمان را گرفتار نکنیم. نمونه های از این قبیل کلاهبرداریها را میتوان شمرد هر چقدر که بخواهید قابل تامل این که چرا هیچوقت به عواقب کار و از دست دادن سرمایه خود فکر نمیکنیم شاید کسان دیگری را هم برا ی خرید یا سرمایه گذاری ترغیب میکنیم .
خود شما هم در تاریخ ۲۸ آذر تبلیغش رو کردید
خبرگزاری تابناک؛ کوروش کمپانی بصورت کاملا قانونی بسیاری از هموطنان را صاحب گوشی ایفون کرده!!!
حالا اون خبر رو پاک کردید و اینها رو کار میکنید
حق الناس گردنتونه
این وقاحته
پول گرفتید و تبلیغ کار کردید!!!
⭕️
حالا از این به بعد چه درآمدی داره دادگستری از شکایت های ملت وهمچنین لایحه نویسها بالاخره این قشر هم باید یه جوری روزی بخورن دیگه
وقتی امثال صادق بوقی با عاو عاو کردن میشن میلیاردر و سلبریتی و هدایتگر افکار جامعه و و نخبه های ما برای یه لقمه نون دارن تو اسنپ کار میکنن بایدم منتظر چنین اتفاقاتی تو جامعه بود.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست