کودکربایی 50 میلیونی
وطن امروز: پلیس آگاهی یزد 2 نفر آدمربا را که کودک 6 سالهای را ربوده بودند، دستگیر کرد.
با اعلام فقدان کودک 6 سالهای به نام «ابوالفضل» در یزد، ماموران مبارزه با جرائم جنایی آگاهی استان یزد تحقیقات لازم را آغاز کردند. تحقیقات و پیگیری ادامه داشت تا اینکه مردی ناشناس از شاکی درخواست مبلغ 50 میلیون ریال وجه نقد کرد.
در اینباره ماموران، محل ربایندگان در شهرستان یزد را شناسایی کردند. با اقدامات فنی و اطلاعاتی انجام شده محل دقیق شناسایی و با کنترل نامحسوس منطقه هنگامی که آدمربا دوباره با پدر کودک ربوده شده قصد ملاقات داشت، توسط ماموران دستگیر شد.
متهم به نام «رضا» 22 ساله در بازجویی انجام شده، گفت: همراه یکی از دوستانم به نام «جواد» در روز آدمربایی خودرویی را از مرودشت به مقصد یزد کرایه کردیم و تصمیم گرفتیم پس از رسیدن به مقصد بچهای را ربوده و پول بگیریم، به همین جهت کلید خودرو را از راننده آن که در حال استراحت در خانهمان بود به بهانه بنزین زدن گرفته و در کوچههای اطراف همان منطقه پرسه میزدیم که کودک ربوده شده را تنها در کوچه مشاهده و به بهانه پرسیدن آدرس او را سوار کردیم و به محل سکونتم انتقال دادیم.
متهم ادامه داد: بدون اینکه راننده خودرو متوجه موضوع شود جواد به همراه وی به شیراز رفت و قرار شد من پس از اخذ وجه نقد به او اطلاع دهم و در حال حاضر او در اتاقم حضور دارد. در این راستا ماموران مبارزه با جرائم جنایی آگاهی در محل حاضر و در عملیات غافلگیرانه وارد خانه شده و متهم را دستگیر کرده و فرد ربوده شده را تحویل خانوادهاش دادند.



