صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مدارس جنوب سیستان و بلوچستان غیرحضوری شد

مدیر اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از غیر حضوری شدن فعالیت آموزشی مدارس شیفت صبح شهرستان‌های ‌چابهار، کنارک، زرآباد، دشتیاری و پلان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۱۲۴۱
| |
2625 بازدید
مدارس جنوب سیستان و بلوچستان غیرحضوری شد

به گزارش «تابناک»، داود گلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به استناد اخطاریه سطح نارنجی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان مبنی بر تشدید بارندگی‌ها در حوزه جنوب و بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌های شهرستان‌های چابهار، کنارک، زرآباد، دشتیاری و پلان، فعالیت آموزشی مدارس شیفت صبح مناطق یاد شده را برای امروز غیرحضوری اعلام شد.

وی ضمن تاکید بر پرهیز از توجه به شایعات فضای مجازی، خاطرنشان کرد: در خصوص نحوه فعالیت مدارس این شهرستان‌ها و مناطق در شیفت عصر، موضوع از طریق وبگاه و کانال‌های ارتباطی این اداره کل اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از تشدید فعالیت سامانه بارشی در شهرهای ساحلی و ارتفاعات جنوبی این استان خبر داد.

محسن حیدری اظهار کرد: تا آخر وقت امروز دوشنبه (۲۳ بهمن)، برای چابهار، دشتیاری، زرآباد، فنوج، کنارک و ارتفاعات جنوبی سرباز، راسک، لاشار، نیکشهر، قصرقند، رخداد رگبار باران، و رعدو برق، وزش تندباد و احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات