صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پسران فراري در دام تبهكار حرفه‌اي

شاكي در تشريح ماجرا به پليس گفت: چند شب پيش هنگام بازگشت به خانه 4 مرد جوان راهم را سد كردند و با قمه و چاقو به من حمله‌ور شدند و مرا در حالي كه مجروح شده بودم، كنار خيابان رها كردند.
کد خبر: ۱۲۱۹۳۷
| |
4957 بازدید

جام جم: تبهكار حرفه‌اي كه با فريب پسران فراري از خانه، آنها را در دام اعتياد گرفتار كرده و بعد از آموزش سرقت، زورگيري و كيف‌قاپي به كمك آنها باند جديدي را تشكيل داده بود، به اتفاق همدستانش در شهريار دستگير شد.

راز فعاليت اعضاي باند تبهكاري هنگامي فاش شد كه چندي پيش مردي با حضور در اداره مبارزه با سرقت آگاهي شهريار از آنها شكايت كرد.

شاكي در تشريح ماجرا به پليس گفت: چند شب پيش هنگام بازگشت به خانه 4 مرد جوان راهم را سد كردند و با قمه و چاقو به من حمله‌ور شدند و مرا در حالي كه مجروح شده بودم، كنار خيابان رها كردند.

شاكي ادامه داد: در پي اين حادثه، 2 روز بعد در بيمارستان به هوش آمدم و متوجه شدم مردان مهاجم پول، مدارك هويتي و گوشي تلفن همراهم را سرقت كرده‌اند. با ثبت اظهارات اين مرد، پرونده‌اي در اين رابطه تشكيل شد و با دستور قضايي قاضي امرجي، رئيس شعبه 103 دادگاه حوزه قضايي ملارد، ماموران اداره مبارزه با سرقت آگاهي شهريار جستجو براي يافتن مردان مهاجم را آغاز كردند. در ادامه اين تحقيقات، مردان و زنان ديگري هم با حضور در پليس آگاهي شهريار شكايت‌هايي را ارائه كردند كه نشان مي‌داد آنها در دام شرورهاي سارق گرفتار شده‌اند و اموالشان به سرقت رفته است.

زنان، سوژه‌هاي باند سرقت بودند

با اطلاعاتي كه از شاكيان جديد به دست آمد، مشخص شد متهمان فراري با قمه و چاقو رهگذران و بويژه بانوان را در خيابان‌هاي شهر زخمي و پول، طلا، كيف، مدارك هويتي و گوشي تلفن همراه آنها را سرقت كرده‌اند.

به اين ترتيب ماموران به چهره‌نگاري رايانه‌اي از متهمان پرداختند كه معلوم شد آنها در سرقت ها با هم مشاركت داشته‌اند و ماموران با احتمال اين كه آنها از افراد سابقه‌دار هستند، به بررسي آلبوم متهمان سابقه‌دار پرداختند كه مشخص شد فقط يكي از آنها داراي سابقه كيفري است و 6 نفر ديگر تاكنون دستگير نشده و سابقه‌اي ندارند.

با توجه به سابقه‌دار بودن يكي از متهمان به نام فرشاد، معلوم شد او از سال گذشته به اتهام شرارت، سرقت و زورگيري مقرون به آزار تحت تعقيب بوده است. بنابراين پاتوق‌هاي احتمالي او و همدستانش زير نظر گرفته شد تا اين كه چهارشنبه گذشته مردي با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 شهريار تماس گرفت و گفت افراد شرور و سابقه‌داري خانه‌اي را در سرآسياب ملارد اجاره كرده و اموال مشكوك را به اين خانه انتقال مي‌دهند.

ماموران اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي شهريار با اطلاع از موضوع به خانه فوق اعزام و با كنترل محل متوجه شدند افرادي كه به آن خانه اجاره‌اي تردد مي‌كنند، همان اعضاي باندي هستند كه پليس در تعقيب آنهاست. بنابراين پس از هماهنگي قضايي با قاضي امرجي وارد مخفيگاه متهمان شدند و 7 مرد را دستگير كردند.

در بازرسي از اين خانه اسناد و مدارك، چند كيف زنانه، قطعات اوراق شده خودرو و موتورسيكلت و چندين قبضه قمه و چاقو كشف و ضبط شد.

متهمان با انتقال به پليس آگاهي روز گذشته در بازجويي، به شرارت و سرقت‌هاي متعددي اعتراف كردند.

اعتراف سركرده سابقه‌دار باند

فرشاد ـ سركرده باند ـ در تشريح فعاليت‌هاي تبهكارانه‌اش به پليس گفت: سال 86 به اتهام سرقت دستگير و روانه زندان شدم. در زندان با غلام و 5 مرد ديگر آشنا شدم. سال گذشته بعد از آزادي به كمك هم باندي را تشكيل داديم و سرقت از مسافران با زور و تهديد قمه، كيف‌قاپي و زورگيري از مردم را در سطح شهر آغاز كرديم. پس از چند ماه در خانه‌اي در حومه شهريار همدستانم در حالي كه يك مامور را با قمه زخمي كرده بودند، دستگير شدند ولي من از آن محل فرار كرده و تحت تعقيب پليس بودم.

پسران فراري در دام متهم

متهم ادامه داد: پس از فرار، تصميم گرفتم باند جديدي را با همدستي افرادي كه سابقه كيفري نداشتند، تشكيل دهم. بنابراين در بوستان‌ها با شناسايي پسران نوجوان كه از منازل خود متواري شده بودند، آنها را براي استخدام در كاري پردرآمد و محل زندگي مناسب فريب مي‌دادم و با انتقال به يكي از مخفيگاه‌هايم در شهريار به مواد مخدر (شيشه)‌ معتاد مي‌كردم. سركرده باند تبهكاري افزود: آن گاه سرقت، زورگيري و كيف‌قاپي را به پسران فراري آموزش مي‌دادم و بعد همگي در قالب گروه‌هاي 3 تا 4 نفره با سد كردن راه مردم در خيابان‌هاي شهريار از مردم پول زور مي‌گرفتيم و در صورت مقاومت، مالباخته را با قمه‌ زخمي مي‌كرديم. وي يادآور شد: در برخي موارد هم راكبان موتورسيكلت‌ها را كتك مي‌زديم و با سرقت موتورسيكلت به كيف‌قاپي از مردم بخصوص زنان و دختران جوان مي‌پرداختيم و در جريان چندين كيف‌قاپي، زنان مالباخته را با قمه زخمي كرديم تا ما را تعقيب نكنند. علاوه بر اين جرايم در زمينه فروش وسايل اوراقي خودرو و موتورسيكلت سرقتي هم فعاليت داشتيم.

بنابراين گزارش، با اعتراف اعضاي اين باند تبهكاري، آنها با قرار قانوني از سوي قاضي امرجي، رئيس شعبه 103 دادگاه حوزه قضايي ملارد روانه بازداشتگاه پليس شدند. تحقيقات تكميلي از آنها ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار