صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دانشگاه نبايد به حزب سياسي تبديل شود

کد خبر: ۱۲۱۷۶۱
| |
1697 بازدید

حسن غفوري‌فرد، بر نقش موثر قشر دانشجو در ايجاد زمينه‌هاي وحدت در جامعه تاكيد كرد و گفت: دانشجويان مي‌توانند به شفافيت امور سياسي در كشور كمك كنند تا اين شفافيت در نهايت موجب وحدت گروه‌هاي سياسي در كشور شود.

به گزارش ایسنا، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به آغاز سال تحصيلي جديد در دانشگاه‌ها هم‌چنين تاكيد كرد كه دانشجويان در كنار پرداختن به امور درسي خود با برگزاري كرسي‌هاي نظريه‌پردازي مي‌توانند در عرصه سياسي نيز به عنوان يك عنصر فكري اثرگذار باشند.

وي با اشاره به آغاز سال تحصيلي جديد و با بيان اين‌كه فضا نبايد به گونه‌اي باشد كه احزاب سياسي فكر خود را به دانشجو ديكته كنند، گفت: در شرايط كنوني اگر دانشجويان با اين ايده فعاليت كنند كه در كنار درس خود به تحليل‌هاي سياسي هم بپردازند، در عرصه سياسي نيز فعال و اثرگذار خواهند بود.

به گفته اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، طبقه دانشجو در تمام جوامع جزو فعال‌ترين، داناترين و پرتحرك‌ترين اقشار هستند، به طوري كه يكي از شاخص‌هاي توسعه در دنيا، تعداد دانشجويان در هر صد هزار نفر جمعيت است.

وي يادآور شد كه دانشجو با محيط علم و دانش سر و كار دارد و اهل فكر، منطق، برهان و استدلال است و كمتر دچار انگيزه‌هاي غيرانساني مي‌شود و البته با استدلال‌هاي منطقي آشناست و چون جوان است از وابستگي به پست، مقام و پول... به‌دور است.

غفوري‌فرد با يادآوري نقش دانشجويان در همه انقلاب‌ها به ويژه در انقلاب اسلامي ايران در عين حال به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر اين كه "دانشجو بايد تحليل، درك و شناخت سياسي داشته باشد" اشاره و خاطرنشان كرد: امروز سياست تا عمق روستاهاي ما نفوذ كرده و مردم ما داراي تحليل و درك سياسي هستند، بنابراين دانشجويان و دانشگاه نيز بايد از اين نعمت برخوردار باشند.

به گفته وي، البته دانشگاه نبايد تبديل به يك حزب سياسي و يا وابسته به احزاب سياسي شود، و يا خود جزو كارگزاران احزاب سياسي باشد، چرا كه دانشجو و دانشگاه بايد به طور مستقل فكر توليد كند تا احزاب سياسي از آن فكر استفاده كنند.

نماينده تهران در مجلس با بيان اين‌كه دانشجو به علت زمينه و محيط مساعدي كه برايش وجود دارد، مي‌تواند زمينه‌هاي وحدت را در جامعه را ايجاد كند، اظهار داشت: دانشجويان با برگزاري ميزگردهاي آزاد، دعوت از صاحب‌نظران، برگزاري كرسي‌هاي نظريه‌پردازي و تشكيل جلسات بحث و سخنراني مي‌توانند به شفافيت امور سياسي در كشور كمك كنند تا اين شفافيت موجب وحدت گروه‌ها شود.
 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟