مناطق پرصدای تهران افزایش یافت

بر اساس اطلاعات ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران؛ پایتخت در زمینه آلودگی صوتی هم اکنون با ۱۵ مناطق خطرناک، ۹ منطقه آزار دهنده، یک منطقه نامناسب برای کودکان و سالمندان و دو منطقه سالم همراه است.
کد خبر: ۱۲۱۷۵۰۱
| |
2670 بازدید
مناطق پرصدای تهران افزایش یافت

 

به گزارش  تابناک؛ بر اساس اطلاعات ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران؛ پایتخت هم اکنون در سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ با فقط دو منطقه از جمله گلبرگ و اقدسیه در شرایط سالم در زمینه آلودگی صوتی همراه است.

همچنین تنها محله پونک با رنگ زرد در شرایط نامناسب برای کودکان و سالمندان قرار دارد و میدان نماز، خیابان گلستان منطقه ۴، میرداماد، خیابان حافظ، میدان فتح، میدان بهاران، میدان المپیک و میدان تهرانسر در شرایط آزار دهنده در خصوص آلودگی صوتی قرار دارند.

گفتنی است مناطقی که در محور قرمز رنگ نمایان است، مناطقی از جمله تهرانپارس، افسریه، نیروهوایی، میدان خراسان، خیابان امیرکبیر، بعثت، نواب صفوی، خیابان آذری، منطقه ۱۸، خیابان شهید گمنام، بزرگراه حکیم، آریا شهر، شهران، شهرک گل‌ها و میدان الغدیر نیز در شرایط خطرناک هستند.

قابل ذکر است که در شاخص شبانه (۱۰ شب تا ۷ صبح) هیچ مناطقی در تهران در شرایط سالم قرار ندارد و بیش از ۹۵ درصد مناطق تهران در شرایط خطرناک قرار دارند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت