صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
متاسفم، آندو را مي‌خواستم

قلعه‌نويي: به استيل آذين نمي‌روم

تاسف امير قلعه‌نويي بابت از دست دادن آندرانيک تيموريان، شايعه اختلاف نظر او با مديران باشگاه سپاهان را پررنگ تر کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۷۰۸
| |
5265 بازدید
پيش از اين گفته مي‌شد مديران باشگاه سپاهان در برابر خواست قلعه‌نويي مبني بر جذب تيموريان ايستاده‌اند و اکنون سرمربي با اکراه در مورد اتفاقات گذشته صحبت مي‌کند: «در مورد اتفاقي كه نيفتاده، صحبت نكنيم بهتر است. براي آندو در تيم جديدش آرزوي موفقيت مي‌كنم، اما به او احتياج داشتيم و دوست داشتم با او فصل را ادامه دهيم كه اين اتفاق رخ نداد.»
 
نتايج نه چندان مطلوب سپاهان و اختلاف نظرقلعه‌نويي با مديران باشگاه سپاهان، شايعه بازگشت ناگهاني او از اصفهان به قصد مذاکره با حسين هدايتي را بر سر زبانها انداخته است. قلعه‌نويي البته چنين شايعه‌اي را رد مي‌کند: «تمام فكر و ذكرم سپاهان است. اگر مي‌خواستم به تيم ديگري بروم، قبل از قرارداد با سپاهان مي‌رفتم.
 
 استيل‌آذين كار خودش را مي‌كند، ما هم كار خودمان را.» از اصفهان خبر مي‌رسد صعود ذوب آهن به نيمه نهايي ليگ قهرمانان و موفقيت بزرگ ابراهيم‌زاده موقعيت قلعه‌نويي به عنوان يک مربي غير بومي در فوتبال اصفهان را به خطر انداخته است. قلعه‌نويي با آگاهي از چنين فضايي به گفتن يک تبريک نصفه و نيمه به همکار سابقش اکتفا مي‌کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟