میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عوامل دخیل درجنایت کرمان حاشیه امن نخواهند داشت

رئیس جمهور در پاسخ به تماس تلفنی همتای صربستانی خود، با بیان اینکه اقدامات بزدلانه نظیر حمله تروریستی کرمان، ملت بزرگ ایران را از اهداف بلند خود در مقابله با ظلم، ستم و بی‌عدالتی باز نخواهد داشت،‌ تصریح کرد: هیچگونه حمایت و پشتیبانی از سوی هیچ قدرتی برای عوامل دخیل در این جنایت حاشیه امن ایجاد نخواهد کرد.
کد خبر: ۱۲۱۳۹۸۰
| |
2935 بازدید
عوامل دخیل درجنایت کرمان حاشیه امن نخواهند داشت

به گزارشر «تابناک»‌ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در پی جنایت تروریستی گلزار شهدای کرمان «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان در تماس تلفنی با دکتر سید ابراهیم رئیسی ضمن محکومیت این اقدام تروریستی و ابراز مراتب تسلیت و همدردی دولت و ملت صربستان با دولت و ملت ایران، ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر آمران و عاملان این جنایت به دست عدالت و قانون سپرده شوند.

رئیس جمهور صربستان با اشاره به اینکه کشورش در مبارزه با تروریسم در کنار ایران ایستاده است، بر علاقمندی صربستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

دکتر رئیسی نیز در این گفتگوی تلفنی، از ابراز همدردی دولت و ملت صربستان با جمهوری اسلامی ایران تشکر و بر مجازات قطعی آمران، مباشران و عاملان این جنایت تاکید کرد.

دکتر رئیسی با بیان اینکه این اقدامات بزدلانه ملت بزرگ ایران را از اهداف بلند خود در مقابله با ظلم، ستم و بی‌عدالتی باز نخواهد داشت،‌ تصریح کرد: هیچگونه حمایت و پشتیبانی از سوی هیچ قدرتی برای عوامل دخیل در این جنایت حاشیه امن ایجاد نخواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات