دستگیری پسر ۱۴ ساله پس از قتل

کد خبر: ۱۲۱۳۹۵۲
| |
4692 بازدید

پسر نوجوان که در یک درگیری جمعی در شهر سندرک میناب پسر 17 ساله‌ای را کشته بود از سوی پلیس دستگیر شد.

به گزارش ایران، سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع دسته جمعی چند نوجوان و قتل یکی از عاملان درگیری در شهر سندرک شهرستان میناب، پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

مأموران انتظامی پاسگاه سندرک با تشکیل تیمی به محل وقوع حادثه رفته و در بررسی‌ها دریافتند دو نوجوان ۱۴ و ۱۷ ساله با چاقو با یکدیگر در گیر شده‌اند که متهم ۱۴ ساله با ضربه چاقو به گردن باعث قتل و از صحنه متواری شده است. با تلاش همه‌جانبه و همکاری پلیس آگاهی میناب، پسر ۱۴ ساله شناسایی و دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهم آلات قتل  کشف شد.

سردار جاویدان با بیان اینکه خانواده‌ها و والدین باید بیش از پیش مراقب فرزندان خود باشند، خطاب به مجرمان و افراد هنجارشکن  هشدار داد که چشمان تیزبین پلیس همیشه ناظر بر اعمال آنان است و دیر یا زود برابر قانون به سزای عمل مجرمانه خود خواهند رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت