سازمان هواشناسی:

سامانه بارشی از فردا وارد تهران می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از روز شنبه (۱۶دی) تا اوایل وقت یکشنبه (۱۷ دی) آسمان نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید و کاهش دما در سطح استان و در بعضی ساعات بارش باران و برف درنواحی شمالی مورد انتظار است.
کد خبر: ۱۲۱۳۸۸۰
| |
5793 بازدید
سامانه بارشی از فردا وارد تهران می‌شود

 

به گزارش تابناک از ایسنا، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی امروز آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

برای فردا ( ۱۵دی) در بخش‌های غربی و جنوب غربی استان در بعضی ساعات افزایش سرعت وزش باد و بهبود نسبی کیفیت هوا مورد انتظار است.

از بعدازظهر فردا ( ۱۵دی) با نفوذ زبانه‌ای از سامانه بارشی به استان، به تدریج افزایش ابر بویژه در نواحی شمالی و افزایش سرعت وزش باد در بعضی ساعات وزش باد شدید  به‌ویژه در نواحی غربی و جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

از روز شنبه (۱۶دی) تا اوایل وقت یکشنبه (۱۷ دی) آسمان نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید و کاهش دما در سطح استان و در بعضی ساعات بارش باران و برف درنواحی شمالی و بارش برف و رخ داد مه و کولاک در ارتفاعات مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه سنجش آلودگی فیروزکوه با کمینه دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۵ دی‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه ( ۱۶ دی‌ماه) نیمه ابری تا ابری، همراه با افزایش باد و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و بارش پراکنده با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت