استقرار اورژانس در میادین اصلی پایتخت

رئیس مرکز اورژانس استان تهران، از استقرار اتوبوس آمبولانس و موبایل کلینیک‌های اورژانس در میادین اصلی تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۳۲۸۷
| |
2760 بازدید
استقرار اورژانس در میادین اصلی پایتخت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمد اسماعیل توکلی گفت: با توجه به میزان آلودگی هوای شهر تهران در روز دوشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۲، ناوگان اورژانس استان تهران در میادین اصلی شهر مستقر شدند.

وی با اشاره به استقرار نیروهای اورژانس در میادین آزادی، انقلاب، تجریش، فردوسی و شهر ری، یادآور شد: شهروندان باید در صورت احساس تنگی نفس، دو بینی، سردرد، سرگیجه و تهوع به عوامل اورژانس مراجعه کنند تا به وضعیت آنها رسیدگی و اقدامات لازم انجام شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت