میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بورس صعود روز گذشته را پس گرفت

بازار سرمایه در دومین روز کاری هفته، صعود روز گذشته را کاملا پس گرفت و شاخص کل با ریزشی ۶۵۰۰ واحدی به ارتفاع ۲ میلیون و۱۷۶ هزار واحدی برگشت.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۴۲
| |
2794 بازدید
|
۱
بورس صعود روز گذشته را پس گرفت


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بازار سهام دومین روز کاری هفته را از ابتدای روز با فشار عرضه آغاز کرد و رفته رفته بر فشار عرضه ها افزوده شد و در نهایت رشد روز گذشته را تماما بازگشت.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 6 هزار  و 500 واحدی به 2 میلیون و 176 هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی 1319 واحدی به ارتفاع 758 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «کگل» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «بپاس»، «خاور» و «وسپهر» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «خزامیا»، «ثشاهد» و «خنصیر» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «ثپردیس»، «کرمان» و «فصبا» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 10 دی ماه 1402، مبلغ 4 هزار میلیارد و 300 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 400 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز 148 نماد در محدوده مثبت و 272 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 147 نماد در محدوده مثبت و 186 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۰
بازار سرمایه = سرقت قانونی
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت