صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نخ و سوزن اين بار لباس جدايي را دوختند

مرد در حضور قاضي اين شعبه گفت: همسرم اصلا من‌را درك نكرده و فقط به فكر خياطي و طراحي لباس است و همسرم صبح تا شب با نخ و سوزن كار مي‌كند گويي او شوهر نكرده است.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۲
| |
5415 بازدید

تهران امروز: زوجي به دادگاه آمدند و گفتند كه با هم توافق كرده‌اند ازيكديگر جداشوند چرا كه زن طراح لباس است و به مرد توجهي ندارد.

زوجي جوان با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست طلاق توافق خود را به قاضي شعبه 238 اين مجتمع قضايي ارائه كردند.

مرد در حضور قاضي اين شعبه گفت: همسرم اصلا من‌را درك نكرده و فقط به فكر خياطي و طراحي لباس است و همسرم صبح تا شب با نخ و سوزن كار مي‌كند گويي او شوهر نكرده است.

مرد در مقابل قاضي اين شعبه افزود: بايد از او جدا شوم تا من مزاحم كار او نشده و جلوي پيشرفتش را نگيرم.

زن درمقابل قاضي حاضر شد و بيان كرد: من اين هنرم را دوست دارم و نمي‌توانم به خاطر شوهرم اين كار را رها كنم، من با شوهرم توافق كردم كه از هم جدا شويم تا او راحت زندگي كند و من در كارم پيشرفت كنم.

مرد بار ديگر در مقابل قاضي گفت: همسرم ديگر با نخ و سوزن و لباس مأنوس شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...