سقوط دلار جهانی

دلار جهانی بعد از انتشار داده‌های اقتصادی آمریکا سقوط کرد.
کد خبر: ۱۲۱۲۵۸۴
| |
2732 بازدید

دلار جهانی بعد از انتشار داده‌های اقتصادی آمریکا سقوط کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از مارکت، دلار جهانی که معمولا به‌عنوان ارز امن در نظر گرفته می‌شود، به دنبال داده‌های هفته گذشته در مورد هزینه‌های شخصی در ایالات‌متحده، در برابر چندین ارز تضعیف شد که این احتمال را افزایش داد، فدرال رزرو ممکن است به زودی نرخ بهره خود را کاهش دهد.

در ساعت پنج و ۲۶ دقیقه بعد از ظهر به وقت اروپا، یورو ۰.۶۸ درصد در برابر دلار افزایش یافت و به بالاترین سطح خود در پنج ماه گذشته رسید و در ۱.۱۱۱۸۲ فروخته شد.

پوند انگلیس ۰.۵۷ درصد در مقایسه با دلار آمریکا رشد کرد و در ۱.۲۷۹۸۰۰۴ معامله شد. واحد پول آمریکا در برابر ین ژاپن ۰.۳۳ درصد کاهش یافت و به ۱۴۱.۹۵۳۵۰ رسید.

دلار آمریکا در برابر فرانک سوئیس ۱.۲۹ درصد سقوط کرد و یک دقیقه بعد به ۰.۸۴۲۵۰ فروخته شد و به پایین‌ترین حد خود از ژانویه ۲۰۱۵ سقوط کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت