رونمایی از بلیت هشتاد هزار تومانی سینما

به نظر می‌رسد برخلاف روند هر ساله این بار سازمان سینمایی و سینماداران قصد دارند قیمت بلیت سینماها را نه در ‌پایان سال که قبل از جشنواره فجر گران کنند. بر این اساس قیمت در نظر گرفته شده توسط سازمان سینمایی برای ‌پردیس‌های سینمایی هشتاد هزار تومان خواهد بود.
کد خبر: ۱۲۱۲۵۲۳
| |
4445 بازدید
|
۱
رونمایی از بلیت هشتاد هزار تومانی سینما

به گزارش «تابناک» به نقل از سینما دیلی، این بار اما تصمیم گیران سعی کرده‌اند با اعلام افزایش روزها نیم بها به دو روز ،جلوی واکنش‌های منفی به این افزایش قیمت ناگهانی را بگیرند و همزمان بلیت‌ها را گران کنند. بدین ترتیب تماشای یک فیلم سینمای ایران در روز دوشنبه و سه شنبه چهل هزار تومان و در پایان هفته و روزهای تعطیل هشتاد هزار تومان هزینه خواهد داشت.

هنوز مشخص نیست این افزایش ناگهانی زمینه سازی برای بلیت صد هزار تومانی در سال آینده است یا این قیمت یک سال پابرجا خواهد ماند اما همچنان فرمول درآمد در سینمای ایران تکیه بر تورم و گرفتن پول بیشتر از مخاطبان است تا افزایش کیفیت محصولات و جذب مخاطبان بیشتر.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
والا 8 هزار تومن هم بود نمیرفتم.
کدوم فیلم ارزش این همه هزینه و وقت داره ؟
کدام فیلم واقعیت زندگی مردم و خواسته هاشونو نشون داده ؟ مطابق با خواست دولت فیلم میسازن پولشو از مردم میگیرن ؟
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت