به گزارش خبرنگار فرهنگی پارسینه، بهرام بیضایی، کارگردان آثاری چون"باشو غریبه کوچک، شاید وقتی دیگر، مسافران،سگ کشی و ..." به دعوت دانشگاه استنفورد آمریکا برای تدریس سینما، از ایران مهاجرت کرد.
بهرام بیضایی (زاده ۵ دیماه ۱۳۱۷ در تهران) است.
بیضایی نوشتن نقد، تحقیق و مطالب پراکنده درباره تئاتر و سینما در نشریات علم و زندگی، هنر و سینما، گاهنامه آرش، مجله موسیقی، کیهان ماه، ماهنامه ستاره سینما، کتاب چراغ و... را در سال ۱۳۳۸ آغاز کرد.
او از سال ۱۳۴۰ به صورت جدی به نوشتن نمایشنامه پرداخت و در سال ۱۳۴۵ اولین نمایش خود را کارگردانی کرد. او به همراه اکبر رادی و غلامحسین ساعدی پایه گذاران موج نوی نمایش نامه نویسی ایران میباشند. اجراهای صحنهای او اغلب از تئاترهای پر مخاطب بودهاند.
بیضایی فقط یک کارگردان یا نویسنده بزرگ نیست هنرمند یگانه دوران ماست که قدرش را نمیدانیم بزرگ مردی که صدها نوشته واثر هنر فاخر را به ایران وجهان تقدیم کرد وهیچکاه هم هنرش را نفروخت حداقل ماهی یکبار مرگ یزدگرد را میخوانم واز اینهمه هنر وصنعت جانی دوباره میگیرم امید که بازهم برایمان بنویسد وکارگردانی کند