ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مدارس ابتدایی تهران فردا غیرحضوری شد

کد خبر: ۱۲۱۰۹۹۵
| |
3175 بازدید

بنابر اعلام آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، با استمرار آلودگی هوا و افزایش آلاینده‌ها، وضعیت آموزش در مدارس شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه و بخش رودبارقصران، دماوند، و رباط‌کریم، فردا ـ سه‌شنبه ۲۸ آذر ماه ـ در دو نوبت صبح و عصر «غیرحضوری » است.

به گزارش ایسنا، در پی استمرار آلودگی هوا، آموزش در مدارس شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه و بخش رودبارقصران، دماوند و رباط‌ کریم، «غیرحضوری» و همه کودکستان‌ها «تعطیل» اعلام شد.

بر اساس اطلاعیه آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، آموزش در مدارس مقطع ابتدایی در دو نوبت صبح و عصر به صورت غیرحضوری و کلاس‌ها در بستر پیام‌رسان شاد برگزار خواهد شد.

همچنین مراکز و مدارس استثنایی در همه مقاطع نیز غیرحضوری بوده و کلاس‌ها در بستر پیام‌رسان شاد برگزار می‌شود.

طبق اطلاعیه مذکور، فعالیت‌های ورزشی و تربیت بدنی برای دانش‌آموزان متوسطه در فضای باز «ممنوع» است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار