دستگیری یکی از عاملان جنایت در مقر انتظامی راسک

سخنگوی فراجا با اشاره به حمله کور تروریست‌ها به مقر انتظامی در شهرستان راسک گفت: بی‌شک این حمله کور، ددمنشانه و تروریستی بی‌پاسخ نخواهد ماند و انتقام سخت در انتظار جنایتکاران خواهد بود.
کد خبر: ۱۲۱۰۳۴۳
| |
10214 بازدید
دستگیری یکی از عاملان جنایت در مقر انتظامی راسک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار سعید منتظرالمهدی بعدازظهر جمعه با اشاره به حمله ناجوانمردانه و کور تروریست‌های گروهک «جیش‌الظلم» به مقر انتظامی در شهرستان راسک در نیمه شب گذشته، اظهار داشت: در این حمله تعدادی از تروریست‌ها کشته و زخمی و یک نفر نیز دستگیر شده است.

وی ادامه داد: در این حمله تروریستی تعداد ۱۱ نفر از پرسنل جان برکف فراجا در طی دفاع جانانه به فیض شهادت رسیدند.

منتظرالمهدی افزود: هم اکنون فرمانده انتظامی استان در موقعیت حضور دارد و اوضاع تحت کنترل است و با دستور رییس پلیس کشور نیز هیاتی به سرپرستی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور برای بررسی و پیگیری موضوع به محل اعزام شدند.

بامداد جمعه و در پی حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان ۱۱ نفر از نیروهای پلیس شهید شدند و در مقابل تعدادی از تروریست ها نیز به هلاکت رسیدند. این گروهک تروریستی با انتشار بیانه‌ای مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفته‌است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار