پایان گروگان‌گیری بعد از‌‌ ‌۱۰ ماه اسارت

گروگان مازندرانی پس از ۱۰ ماه اسارت رهایی یافت.
کد خبر: ۱۲۰۹۱۱۴
| |
2680 بازدید
پایان گروگان‌گیری بعد از‌‌ ‌۱۰ ماه اسارت


به گزارش تابناک، به دنبال ربایش مسلحانه فردی 65 ساله در شهرستان سیمرغ، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرانجام فرد گروگانگیر اهل استان سیستان و بلوچستان، که در پی اختلافات مالی با یکی از بستگان فرد ربوده شده اقدام به ربایش وی کرد، شناسایی شد.

در جریان رسیدگی به پرونده و در پی ربوده شدن فرد دیگری در شهرستان بابل و ناکامی متهم در دستیابی به خواسته خود، کارآگاهان پلیس آگاهی سرنخ های تازه ای از وی کسب کردند.

پس از ماهها کار اطلاعاتی و اقدامات فنی و عملیاتی و همچنین روش های نوین کشف جرم توسط کارآگاهان پلیس آگاهی فرد ربوده شده از چنگ متهم رها و تحویل خانواده اش شد، همچنین تلاش برای دستگیری متهم اصلی پرونده ادامه دارد. 

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت