میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خبر خوب هواشناسی درباره خداحافظی با هوای آلوده

آغاز هفته آینده با ورود ۲سامانه بارشی که از غرب و شمال کشور وارد می شود، همراه است.
کد خبر: ۱۲۰۸۹۵۸
| |
12007 بازدید
خبر خوب هواشناسی درباره خداحافظی با هوای آلوده

 
به گزارش تابناک، فریبا گودرزی کارشناس اداره هواشناسی به همشهری گفت: «ورود سامانه بارشی از پایداری جوی می‌کاهد و باعث کاهش غلظت الاینده‌ها در استان‌های صنعتی خواهد شد.»
با ورود سامانه‌های بارشی به کشور برای استان‌های واقع در غرب، شمال غرب، گیلان و ارتفاعات البرز غربی و مرکزی، بارش باران، در برخی مناطق رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط کوهستانی و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.
یکشنبه (۱۹ آذر) در برخی مناطق شمال غرب و سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارندگی خواهیم داشت و برای دوشنبه (۲۰ آذر) در سواحل خزر، ارتفاعات البرز و خراسان شمالی بارش پیش‌بینی می‌شود.
اداره‌های هواشناسی استان‌های غربی کشور نیز هشدار سطح زرد صادر کرده و از شهروندان خواسته اند در حاشیه رودخانه‌ها، ارتفاعات، ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال تردد نکنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار