صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعمال‌ نفوذ دانه‌درشت‌ها در ‌آموزش ‌و ‌پرورش

کد خبر: ۱۲۰۷۴۲
| |
2328 بازدید
نماينده مردم اردبيل، نير و نمين در مجلس گفت: اعمال نفوذ برخي از دانه درشت‌ها در سطح ادارات كل استان‌ها كه در آزمون استخدامي آموزش و پرورش اعمال سليقه كرده‌اند باعث بروز اعتراضات گسترده و به حق مردم شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، قاسم محمدي نماينده مردم اردبيل، نير و نمين در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: هدف از استيضاح وزير آموزش و پرورش شفاف سازي نحوه برگزاري آزمون جذب معلمان است.

وي افزود: اعمال نفوذ برخي از دانه درشت‌ها در سطح ادارات كل برخي استان‌ها كه در اين آزمون اعمال سليقه كرده‌اند باعث بروز اعتراضات گسترده و به حق مردم شده است.

محمدي با اشاره به تاكيد نمايندگان براي استيضاح حاجي بابايي گفت: هم تعداد و هم شدت اعتراض نمايندگان امضاء كننده اين استيضاح بالا است و افرادي اين استيضاح را امضاء كرده‌اند كه چندين دوره نماينده مجلس بوده‌اند و اعتبار بالايي دارند.

اين نماينده مجلس ادامه داد: اين استيضاح بر اساس قوانين موجود در آئين نامه داخلي مجلس است و هيچ گونه شائبه سياسي هم ندارد و افراد از همه طيف‌هاي سياسي در اين استيضاح شركت دارند.

محمدي با اشاره به حضور نمايندگان عضو فراكسيون‌هاي دانشگاهيان و فرهنگيان مجلس در اين استيضاح گفت: وزارت آموزش و پرورش بايد مردم و نمايندگان آنها را قانع كند چرا كه شاهد بوديم حتي تعداد زيادي از مردم در اعتراض به آموزش و پرورش مقابل مجلس تجمعاتي داشته‌اند.

نماينده مردم اردبيل با بيان اينكه استيضاح كنندگان در دو مرحله اين طرح را به امضاء رسانده‌اند بيان داشت: در مرحله اول حدود 30 نفر از نمايندگان اين استيضاح را امضا كردند و در مرحله دوم هم حدود 20 الي 30 نفر ديگر به استيضاح كنندگان اضافه شدند.

وي ادامه داد: البته براي اينكه بتوانيم اين استيضاح را مديريت كنيم از امضاي تعداد كثيري از نمايندگان ممانعت به عمل آورديم.

محمدي در خصوص سرفصل هاي اصلي طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش گفت: يكي از سرفصل‌هاي مطرح در مورد استيضاح وزير آموزش و پرورش ايراداتي است كه به آزمون سراسري جذب و استخدام معلمان وارد شده است.

وي عدم سامان دهي آموزشكده‌هاي فني را از ديگر موارد مطرح در خصوص استيضاح حاجي‌بابايي دانست و خاطرنشان كرد: عدم توجه به قوانين مصوب مجلس در مورد تبديل وضعيت معلمان حق التدريس و آموزشياران حق التدريس از ديگر موارد مورد تاكيد استيضاح كنندگان است.

اين نماينده مجلس گفت: نقاط ضعف و ناهماهنگي‌هاي موجود بين وزارت آموزش و پرورش و ادارات كل استان‌ها و همچنين عدم توجه به برخي مقررات در توزيع معلمان و اعمال سليقه به جاي اجراي قوانين كه اعتراضات گسترده‌اي را به وجود آورده از جمله موارد مد نظر نمايندگان استيضاح كننده وزير آموزش و پرورش است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟