میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجرای تیراندازی در چهارراه زند شیراز

کد خبر: ۱۲۰۷۰۳۵
| |
3731 بازدید

درگیری مسلحانه پلیس با یک شرور در شیراز منجر به مصدوم شدن متهم و یک رهگذر شد.

به گزارش ایران، افشین محمدی دره شوری، سرپرست دادسرای جنایی و جرایم امنیتی شیراز در رابطه جزئیات حادثه تیراندازی در چهارراه زند شیراز اظهار کرد: ظهر یکشنبه یک شرور متواری در حین رانندگی در حوالی چهارراه زند شیراز تصادف کرد که وقتی مأموران پلیس قصد بررسی ماجرا را داشتند وی به سمت پلیس شلیک و اقدام به فرار کرد که پلیس نیز به تعقیب وی پرداخت.در جریان تعقیب و گریز پلیس برای دستگیری این شرور، درگیری و تیراندازی رخ داد که این شرور و یکی از عابران پیاده مجروح شدند. مجروحان حادثه برای درمان به بیمارستان منتقل شدند.

سردار رهام‌ بخش‌حبیبی، فرمانده انتظامی استان نیز گفت: سارق مسلحی که ظهر یکشنبه به ایست پلیس توجه نکرد و به سمت مأموران انتظامی تیراندازی کرد توسط پلیس دستگیر شد.

وی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ظهر پنجم آذرماه مأموران انتظامی حین گشتزنی در چهارراه زند شیراز به یک سواری پژو مشکوک و دستور ایست دادند که راننده شروع به تیراندازی به سمت مأموران انتظامی و شهروندان کرد که یک نفر عابر پیاده مجروح شد. مأموران انتظامی در جریان درگیری متقابل با رعایت قانون به کارگیری سلاح فرد ضارب را مجروح و وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان فارس

خاطر نشان کرد: ضارب که دارای سوابقی از جمله سرقت مسلحانه، آدم ربایی، تحصیل مال نامشروع و... است به بیمارستان اعزام شد اما حالش وخیم است. حال عمومی رهگذر مجروح از سوی پزشکان مساعد اعلام شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت