کاهش ۶۰ درصدی معاملات مسکن در تهران

معاملات مسکن در شهر تهران طی آبان ماه سال‌جاری ۶۰ درصد کاهش یافت.
کد خبر: ۱۲۰۶۲۳۲
| |
3683 بازدید
|
۱

کاهش ۶۰ درصدی معاملات مسکن در تهران

 به گزارش تابناک، معاملات مسکن در شهر تهران طی آبان ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۰.۴ درصد کاهش داشته است.
 

تازه‌ترین آمار‌های سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور حاکی است، در ۲۶ روز نخست از آبان ماه امسال در شهر تهران ۲۹۱۲ معامله مسکن در مناطق ۲۲ گانه صورت گرفته که در مقایسه با مهر ماه امسال ۳.۸ درصد رشد داشته است.

این در حالی است که تعداد معاملات مسکن در آبان در مقایسه با تعداد ۷۳۵۹ معامله مسکن در آبان سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در آبان امسال کمترین معامله مسکن در منطقه ۲۰ با ۲۵ معامله و بیشترین در منطقه ۵ با ۴۳۷ معامله انجام شده است.

طی یک سال گذشته بیشترین کاهش در معاملات مسکن در منطقه ۱۲ با افت ۷۴.۷ درصدی معاملات رخ داده است و منطقه ۱۹ تهران شاهد کمترین تنزل در معاملات مسکن با نرخ منفی ۲۶.۱ درصد بوده است.

کاهش ۶۰ درصدی معاملات مسکن در تهران

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۲
ما این حجم از خرید نه مسکن داریم نه خودرو دلال ها از هم میخرن میفروشن سود میکنند وگرنه کی داره خونه بخره
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت