ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلمب ۲ مرکز غیرمجاز زیبایی در تبریز

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان‌شرقی از پلمب ۲ مرکز غیرمجاز زیبایی در تبریز خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۳۳۰۱
| |
3552 بازدید
پلمب ۲ مرکز غیرمجاز زیبایی در تبریز

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حضرتی اظهار کرد: پرونده ایجاد ۲ مرکز غیرمجاز زیبایی توسط افراد فاقد صلاحیت تخصص در امر پزشکی در شعبه سوم اداره تعزیرات حکومتی تبریز رسیدگی شد.

وی افزود: این موسسه‌های غیرمجاز اقدام به انجام امور کاشت و زیبایی می‌کردند که مستقیماً با سلامتی و جان مردم در ارتباط بود از این‌رو شعبه رسیدگی‌کننده پس از بررسی و با توجه به دفاعیات غیر موثر متهمان ۲ پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی لازم و با انجام استعلام از مراکز مرتبط اتهام انتسابی را محرز دانست و حکم به تعطیلی و جمع آوری و ضبط ملزومات موجود در موسسات کرد و حکم پلمب محل صادر شد و با توجه به قطعی بودن رای حکم به اجرا گذاشته شد.

 حضرتی گفت: این پرونده‌ها با گزارش کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی استان به این اداره کل ارجاع شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟