تشکیل جلسه 1+5 در نیویورک درباره ایران

کرولی تصریح کرد: ما در نظر داریم نشست گروه 1+5 را به منظور بررسی تعیین مکان تلاش ما در راستای ترغیب ایران برای تعامل سازنده با جامعه بین‌الملل تشکیل دهیم.
کد خبر: ۱۲۰۲۹۸
| |
8050 بازدید
یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دیپلمات‌هایی از گروه 1+5 در نظر دارند هفته آینده نشستی را در نیویورک با محور برنامه هسته‌ای ایران برگزار کنند.

به گزارش فارس فیلیپ کرولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دیپلمات‌های 6 کشور بزرگ جهان که بر برنامه هسته‌ای ایران نظارت می‌کنند، هفته آینده در نیویورک تشکیل جلسه می‌دهند تا در خصوص موضوع هسته‌ای ایران با یکدیگر به بحث و گفت‌وگو بنشینند.

کرولی تصریح کرد: ما در نظر داریم نشست گروه 1+5 را به منظور بررسی تعیین مکان تلاش ما در راستای ترغیب ایران برای تعامل سازنده با جامعه بین‌الملل تشکیل دهیم.

بر اساس این گزارش، نشست هفته آینده درست 3 ماه پس از تصویب تحریم‌های جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران برگزار می‌شود.

محمود احمدی نژاد نیز قرار است به منظور شرکت در مجمع عمومی ساززمان ملل به نیویورک برود .
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟