ضرب و شتم مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد بعدازظهر روز پنجشنبه ۱۱ آبان ماه مقابل منزلش توسط افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

به گزارش «تابناک»، سید حمزه لقمانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد در تشریح جزئیات این حادثه به خبرنگار ایسنا گفت: حدود ساعت ۱۵ و ۵ دقیقه بعدازظهر روز پنجشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۲ مقابل درب منزل توسط سه فرد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفتم.
وی افزود: این سه نفر با سر و صورت بسته بوسیله چوب و چماق به من حمله ور شدند و بنده را ضرب و شتم کردند که از ناحیه سر و دست مجروح شدم.
لقمانی با بیان اینکه موضوع از سوی دستگاه قضایی و انتظامی در حال پیگیری است، اظهار کرد: به دلیل شدت جراحات و ضربات وارده به بیمارستان شهید جلیل یاسوج انتقال داده شدم که سر و دستم بخیه زده شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۲
پاسخ ها
محمد
| ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۲
جریمه های الکی
حقش بوده
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۲
ناشناس
| ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۲
من قشون همینه
جناب تابناک مگه نادون توهین نیست؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۲
داغ دلم رو تازه کردین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







