صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پل طبیعت امشب آبی می‌شود

کد خبر: ۱۲۰۰۶۴۱
| |
2936 بازدید
پل طبیعت امشب آبی می‌شود

پل طبیعت به مناسبت هفته ملی بیمه سلامت و همزمان با سالروز تصویب قانون مترقی بیمه همگانی (روز ملی بیمه سلامت، سوم آبان ماه) به رنگ آبی در می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، پل طبیعت امشب به مناسبت هفته بیمه سلامت و همزمان با روز ملی بیمه سلامت (سوم آبان) به رنگ سازمانی سازمان بیمه سلامت ایران، آبی رنگ می شود.

گفتنی است هر ساله به مناسبت سالروز تصویب قانون بیمه همگانی هفته اول آبان ماه به مناسبت هفته ملی بیمه سلامت درنظر گرفته می شود.

لازم به ذکر است قانون بیمه همگانی سلامت مصوب سوم آبان سال ۷۳ است و پس از آن، سازمان بیمه خدمات درمانی مکلف شد که اقشار فاقد بیمه را تحت پوشش قرار دهد. تاکنون و به دنبال این مصوبه سازمان بیمه سلامت ایران گروه های نیازمند و آسیب پذیر بسیاری از جامعه را تحت پوشش بیمه قرار داده، به طوری که در حال حاضر حدود ۳۳ میلیون نفر به صورت رایگان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار دارند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات