صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترک ‌سيگار گروهی در مکه مکرمه

«عبداله سيروجي» رييس انجمن مقابله و مبارزه با مصرف مواد دخاني عربستان در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين کشور، تصريح کرد: اين انجمن يک کلينيک سيار دارد که به سيگاري‌ها کمک مي‌کند تا سيگار را ترک کنند.
کد خبر: ۱۱۹۸۰۸
| |
8129 بازدید

وزارت بهداشت عربستان سعودي اعلام کرد: بيش از 600 سيگاري با حضور در مکه، استعمال سيگار و هر گونه مواد دخاني را براي هميشه ترک کردند.

به گزارش ايسنا، «عبداله سيروجي» رييس انجمن مقابله و مبارزه با مصرف مواد دخاني عربستان در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين کشور، تصريح کرد: اين انجمن يک کلينيک سيار دارد که به سيگاري‌ها کمک مي‌کند تا سيگار را ترک کنند.

وي خاطرنشان کرد: در برنامه‌اي زمانبندي شده قصد داريم کليه افراد سيگاري عربستان را با حضور در کنار خانه خدا، آنها را در اين فضاي معنوي به ترک سيگار تشويق و هدايت کنيم در اين راستا تاکنون موفق شده‌ايم 600 فرد سيگاري را در اين برنامه ترک دهيم.

در شهر «مکه مکرمه» و «مدينه منوره» به هيچ وجه مغازه‌ها و باجه‌هاي روزنامه‌ فروشي اجازه فروش سيگار را ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟