بازدید 2055

حرکت طلای سیاه بر مدار صعودی ادامه دارد

پس از اینکه عربستان سعودی و روسیه در هفته گذشته کاهش عرضه را تمدید کردند، قیمت نفت در پایان معاملات روز جمعه به دلیل افزایش قیمت‌های آتی گازوئیل آمریکا و نگرانی‌ها در مورد کاهش عرضه ، حدود یک درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح در 9 ماه گذشته رسید.
کد خبر: ۱۱۹۲۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸ 09 September 2023

به گزارش تابناک اقتصادی، بهای معاملات آتی هر بشکه نفت  برنت 73 سنت یا 0.8 درصد افزایش یافت و به 90.65 دلار رسید، در حالی که هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 64 سنت یا 0.7 درصد افزایش 87.51 دلار مبادله شده است.

 
برای هفته‌ای که گذشت، هر دو معیار حدود دو درصد افزایش یافتند، آن هم پس از افزایش حدود پنج درصدی هفته گذشته برای برنت و رشد حدود هفت درصدی برای نفت سبک آمریکا.
 
ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت داده و تجزیه و تحلیل OANDA در یادداشتی گفت: "قیمت های نفت خام بر اساس محرک های طرف عرضه به معامله ادامه می دهند. هیچ کس شک ندارد که اوپک پلاس این بازار را تا زمستان فشرده نگه می دارد.
 
این هفته، عربستان سعودی و روسیه، اعضای اوپک پلاس، کاهش تولید داوطلبانه خود را به میزان 1.3 میلیون بشکه در روز تا پایان سال تمدید کردند.
 
به گفته شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز، در ایالات متحده، شرکت‌های انرژی این هفته یک دکل نفتی اضافه کردند که اولین افزایش هفتگی از ژوئن به شمار می رود. افزایش قیمت گازوئیل در ایالات متحده نیز تاثیر زیادی بر رشد قیمت جهانی نفت داشته است.
 
معامله گران انرژی خاطرنشان کردند که تعمیر و نگهداری فصلی پالایشگاه ها در روسیه در ماه سپتامبر احتمالاً صادرات دیزل را کاهش می دهد اما می تواند منجر به افزایش صادرات نفت شود.
 
نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا روز جمعه برای اولین بار در پنج سال گذشته وارد چین شد. چین بزرگترین واردکننده نفت جهان است و ونزوئلا، یکی از اعضای اوپک، بزرگترین ذخایر اثبات شده نفت خام جهان را دارد.
 

نگرانی‌های تقاضای چین

 
بازار نفت همچنان نگران چشم انداز تقاضا در چین است، زیرا پس از همه گیری بهبودی ضعیف داشته و وعده های مربوط به اتخاذ و اجرای محرک های اقتصادی کمتر از انتظارات بوده است.
 
داده‌های روز پنج‌شنبه نشان داد که صادرات و واردات چین در ماه آگوست کاهش یافته است، زیرا کاهش تقاضای خارجی و مخارج ضعیف مصرف‌کننده کسب‌وکارها را تحت فشار قرار داده است.
 
در آلمان، پارلمان لایحه‌ای را تصویب کرد که می‌تواند تقاضای سوخت فسیلی در آینده را با حذف تدریجی سیستم‌های گرمایش نفت و گاز طبیعی کاهش دهد.
 
معامله گران نفت همچنین مراقب هستند که آیا بانک های مرکزی در ایالات متحده و اروپا به مبارزه با تورم با افزایش نرخ بهره ادامه می دهند یا خیر. افزایش نرخ بهره می تواند رشد اقتصادی را کاهش داده و منجر به افت تقاضای نفت شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر # نمایشگاه کتاب
آخرین اخبار
وب گردی