تعداد بازدید : 6063
کد خبر:۱۱۹۱۳۷۸
کد خبر:۱۱۹۱۳۷۸
22333 بازدید
نظرات: ۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ | ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
04 September 2023
ته چین

دستور پخت قابلی پلو غذای ملی افغانستان

قابلی پلو که غذای ملی افغانستان محسوب می‌شود، در دیگر کشورها نظیر ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز پخت می‌شود و به نوعی جزو میراث مشترک این کشورها محسوب می‌شود. قابلی پلو یکی از انواع پلو است که در پخت آن از برنج، کشمش، زردک (هویج)، گوشت و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود. دستور پخت آن را از یک آشپز محلی فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۰
ارش
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
با سلام
به اندازه کافی وجود این میهمانان ناخوانده را تحمل می کنیم، دیگر نیازی تبلیغ آداب غذا پختنشان نیست. بهترین کار هدایت آنها به کشور خودشان است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
به ماجه غذا افغانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴
دیگه مونده بود غذاهای افغانی را تو چشم ملت بکنید خودشان که تو هر کوچه و پس کوچه ای می لولند کم بود
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۷
قابلی در تبریز هم پخته میشود. البته با برنج و نخود و بلغور و پیاز و با کشمش یا زردآلویرخشک که در کره پخته میشود، سرو میشود. از اسمش هم معلوم است که ترکی است، مانند دکلمه و قیمت قورمه و....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
خجالت بکشید افغانی‌ها باید برن بیرون . غذای افغانی یاد مردم میدین؟
پاسخ
ناشناس
Canada
۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۲:۴۸
چرا اغلب غذاهای ایران و منطقه اسم ها و ریشه های ترکی دارن؟ قورمه، قیمه، دولمه، فسنجان، شیشلیک، باقلو قاتق، ..،..
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.