مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه آبگوشت قوری
تعداد بازدید : 6064
کد خبر:۱۱۹۱۳۷۸
کد خبر:۱۱۹۱۳۷۸
22845 بازدید
نظرات: ۶
ته چین

دستور پخت قابلی پلو غذای ملی افغانستان

قابلی پلو که غذای ملی افغانستان محسوب می‌شود، در دیگر کشورها نظیر ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز پخت می‌شود و به نوعی جزو میراث مشترک این کشورها محسوب می‌شود. قابلی پلو یکی از انواع پلو است که در پخت آن از برنج، کشمش، زردک (هویج)، گوشت و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود. دستور پخت آن را از یک آشپز محلی فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
با سلام
به اندازه کافی وجود این میهمانان ناخوانده را تحمل می کنیم، دیگر نیازی تبلیغ آداب غذا پختنشان نیست. بهترین کار هدایت آنها به کشور خودشان است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
به ماجه غذا افغانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
دیگه مونده بود غذاهای افغانی را تو چشم ملت بکنید خودشان که تو هر کوچه و پس کوچه ای می لولند کم بود
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
قابلی در تبریز هم پخته میشود. البته با برنج و نخود و بلغور و پیاز و با کشمش یا زردآلویرخشک که در کره پخته میشود، سرو میشود. از اسمش هم معلوم است که ترکی است، مانند دکلمه و قیمت قورمه و....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۴
خجالت بکشید افغانی‌ها باید برن بیرون . غذای افغانی یاد مردم میدین؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
چرا اغلب غذاهای ایران و منطقه اسم ها و ریشه های ترکی دارن؟ قورمه، قیمه، دولمه، فسنجان، شیشلیک، باقلو قاتق، ..،..
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟