ته چین

دستور پخت قابلی پلو غذای ملی افغانستان

کد خبر: ۱۱۹۱۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳ 04 September 2023
تعداد بازدید : 6038
کد خبر: ۱۱۹۱۳۷۸
|
۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳ 04 September 2023
|
21053 بازدید
|
۶
بازدید 21053
۶
قابلی پلو که غذای ملی افغانستان محسوب می‌شود، در دیگر کشورها نظیر ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز پخت می‌شود و به نوعی جزو میراث مشترک این کشورها محسوب می‌شود. قابلی پلو یکی از انواع پلو است که در پخت آن از برنج، کشمش، زردک (هویج)، گوشت و خلال پسته و بادام استفاده می‌شود. دستور پخت آن را از یک آشپز محلی فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
با سلام
به اندازه کافی وجود این میهمانان ناخوانده را تحمل می کنیم، دیگر نیازی تبلیغ آداب غذا پختنشان نیست. بهترین کار هدایت آنها به کشور خودشان است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
به ماجه غذا افغانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
دیگه مونده بود غذاهای افغانی را تو چشم ملت بکنید خودشان که تو هر کوچه و پس کوچه ای می لولند کم بود
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
قابلی در تبریز هم پخته میشود. البته با برنج و نخود و بلغور و پیاز و با کشمش یا زردآلویرخشک که در کره پخته میشود، سرو میشود. از اسمش هم معلوم است که ترکی است، مانند دکلمه و قیمت قورمه و....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۴
خجالت بکشید افغانی‌ها باید برن بیرون . غذای افغانی یاد مردم میدین؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
چرا اغلب غذاهای ایران و منطقه اسم ها و ریشه های ترکی دارن؟ قورمه، قیمه، دولمه، فسنجان، شیشلیک، باقلو قاتق، ..،..