ته چین
دستور پخت قابلی پلو غذای ملی افغانستان
قابلی پلو که غذای ملی افغانستان محسوب میشود، در دیگر کشورها نظیر ایران، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز پخت میشود و به نوعی جزو میراث مشترک این کشورها محسوب میشود. قابلی پلو یکی از انواع پلو است که در پخت آن از برنج، کشمش، زردک (هویج)، گوشت و خلال پسته و بادام استفاده میشود. دستور پخت آن را از یک آشپز محلی فرا میگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۶
به اندازه کافی وجود این میهمانان ناخوانده را تحمل می کنیم، دیگر نیازی تبلیغ آداب غذا پختنشان نیست. بهترین کار هدایت آنها به کشور خودشان است.



