ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش دمای هوای تهران از جمعه

کد خبر: ۱۱۹۰۳۹۶
| |
3172 بازدید

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، برای امروز و فردا (۸ و ۹ شهریورماه) روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه (۱۰ شهریورماه) روند افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران با توجه به گذر متناوب امواج از آسمان استان طی ۲۴ ساعت آینده در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید، در نیمه جنوبی گاهی با گرد و خاک و نفوذ و گسترش گرد و غبار انتقالی از استان‌های مجاور و به دنبال آن کاهش کیفیت هوا و محدودیت دید و گاهی بارش پراکنده مورد انتظار است.

در ارتفاعات استان تا روز یکشنبه (۱۲ شهریورماه) گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق، گاهی وزش باد شدید همچنین برای روز پنجشنبه (۹ شهریورماه) در ارتفاعات شمال شرق با احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

برای امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر رخداد تندباد لحظه‌ای و احتمال وزش باد خیلی شدید موقتی به‌ویژه در شمال شرق و جنوب غرب استان دور از انتظار نیست.

برای امروز و فردا (۸ و ۹ شهریورماه) روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه (۱۰ شهریورماه) روند افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار