میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بورل نگران گسترش بریکس شد

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی از گسترش گروه بریکس، گفت که گسترش این گروه به ایجاد ساختاری منجر خواهد شد که نماینده نیمی از جمعیت جهان است و قطب غیرغربی قدرت را متحد می‌کند.
کد خبر: ۱۱۸۹۵۱۶
| |
8242 بازدید
بورل نگران گسترش بریکس شد

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت: این روزها دیدیم که بریکس در حال پذیرش کشورهای بسیار متنوعی است که نماینده تقریباً نیمی از جمعیت جهان هستند. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه توضیح داد که این «اتحاد مابقی» چه معنایی دارد. تمامی این «دیگر کشورها» در حال متحد شدن هستند و ما هم مخالفتی با آن نداریم. اما کم‌کم داریم می‌بینیم که قطبی وجود دارید که هرآنچه نماینده ارزش‌ها و منافع غرب نیست را متحد می‌کند.

پیتر استانو، سخنگوی سیاست خارجه اتحادیه اروپا در روز پنجشنبه گفت که این بلوک در حال رصد اطلاعات درباره گسترش گروه بریکس است.

گروه بریکس که متشکل از بزرگ‌ترین اقتصادهای درحال‌توسعه جهان - یعنی چین، هند، روسیه، برزیل و آفریقای جنوبی - است، نشست سالانه خود را از سه‌شنبه تا پنجشنبه در آفریقای جنوبی برگزار کرد. در این نشست، از عربستان، امارات، ایران، اتیوپی و مصر و آرژانتین دعوت شد تا به عضویت این گروه درآیند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت