امروز در بورس چه گذشت؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بازار سهام دومین روز کاری هفته را پرعرضه تر نسبت به روز گذشته آغاز کرد و رفته رفته بر فشار عرضه ها بیشتر شد به طوری که در ساعات آخر بازار اکثر سهام در محدوده ی منفی معامله شدند.
بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 29 هزار واحدی به 1 میلیون و 1967 هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن نیز با ریزشی 13 هزار و 700 واحدی به ارتفاع 697 هزار واحد رسید.
گفتنی است سه نماد «فارس»، «شپنا» و «شبندر» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «وسپهر»، «خاور» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشتهاند، همچنین سه نماد «سصفها»، «خساپا» و «خودرو» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «نیان»، «دی» و «کتوسعه» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 8 مرداد ماه 1402، مبلغ 5 هزار میلیارد 600 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقیها در روز جاری حدود 1080 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.
در بازار امروز 67 نماد در محدوده مثبت و 352 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 88 نماد در محدوده مثبت و 225 نماد در محدوده منفی معامله شدند.
بورس دریک کشور اینقدر مهم است که پوتین بلافاصله پس از جنگ اوکراین برای جلوگیری از ریزش آنراتعطیل کرد حال در کشور ما بی جهت هرروز بایک بیانیه یادرست کردن شایعات باعث ریزش میشوند تصمیمات نادرست دولت هم خیلی درریزشهای اخیر موثر بود
ما زخم خوردگان از بورس اینگونه نبود






