«خارطوم» شهری با زندان‌های خالی

پس از آغاز جنگ داخلی در سودان ، به ذهن کسی خطور نمی کرد درهای پنج زندان در خارطوم که محکومان جنایتهای وحشتناک در آن به سر می بردند به روی آن ها باز شود و 21 هزار زندانی بدون دریافت حکم قضایی یا عفو رسمی زندان هارا ترک کنند.
کد خبر: ۱۱۸۱۴۲۳
| |
4387 بازدید
«خارطوم» شهری با زندان‌های خالی


به گزارش تابناک به نقل از العربی الجدید، «عبدالله امین»، استاد جامعه شناسی تاریخی با ابراز تعجب از عدم برخورد پلیس با حادثه بازشدن زندانها و آزادی زندانیان عنوان کرد:« پلیس هیچ مقاومتی برای مانع شدن از آزادی زندانیان نداشت و به راحتی از ایفای نقش برای نگه داشتن زندانیان پشت میله های زندان دست کشید.»

وی گفت:« زندانهای خارطوم از نطر تاریخی تنها مکان هایی برای نگهداری افراد خلافکار نبود، بلکه جزئی از فضاهای شهری بود که بسیاری از مردم به آن جا می رفتند و برای خانواده های خود که در آن محبوس بودند غذا و نوشیدنی می بردند. امروز هیچ کس این کار را نمی کند و خارطوم، زندانها، یکی از فضاهای مهمش را از دست داده است.»

«عادل عبدالغنی»، وکیل پرونده های جنایی نیز تأکید کرد:« بازگرداندن زندانیان محکوم به جرایم قتل و جنایتهای ضدبشری و قاچاق مواد مخدر هرگز آسان نخواهد بود، چرا که فرار حدود 5 هزار زندانی در انتظار اعدام هرگز پیش از این اتفاق نیفتاده است.»

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت