صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

جدیدترین قیمت زردآلو، گیلاس، طالبی و موز

در میادین میوه و تره‌بار شهرداری انواع میوه در کیفیت درجه یک و ۲ در حال عرضه است و نرخنامه این سازمان نشان می‌دهد تمامی اقلام عرضه شده حداقل ۵۰درصد زیر میانگین قیمت مغازه‌ها به فروش می‌رسد.
کد خبر: ۱۱۷۸۹۸۷
| |
7826 بازدید
جدیدترین قیمت زردآلو، گیلاس، طالبی و موز

به گزارش تابناک به نقل از همشهری، با افزایش عرضه انواع میوه‌های فصل تابستان، کمی از تند و تیزی نرخ‌ها در میوه‌فروشی‌ها کاسته شده و اقلامی که هفته‌های گذشته بین ۱۴۰تا ۱۸۰هزار تومان قیمت داشتند را می‌توان با کیفیت بسیار خوب، زیر ۱۰۰هزار تومان خریداری کرد.

قیمت انواع میوه‌های فصل در آستانه تابستان اندکی کاهش یافت. با افزایش عرضه انواع میوه‌های فصل تابستان، کمی از تند و تیزی نرخ‌ها در میوه‌فروشی‌ها کاسته شده و اقلامی که هفته‌های گذشته بین ۱۴۰تا ۱۸۰هزار تومان قیمت داشتند را می‌توان با کیفیت بسیار خوب، زیر ۱۰۰هزار تومان خریداری کرد.

در میادین میوه و تره‌بار شهرداری نیز انواع میوه در کیفیت درجه یک و ۲ در حال عرضه است و نرخنامه این سازمان نشان می‌دهد تمامی اقلام عرضه شده حداقل ۵۰درصد زیر میانگین قیمت مغازه‌ها به فروش می‌رسد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات