عصر امروز و در کاخ ریاست جمهوری در آنکارا صورت گرفت

حضور مخبر در مراسم تحلیف رئیس جمهور ترکیه

معاون اول رئیس جمهور با حضور در کاخ ریاست جمهوری ترکیه در مراسم تحلیف و آغاز به کار دولت رجب طیب اردوغان که با حضور هیات های عالی رتبه کشورهای مختلف برگزار شد، شرکت کرد.
کد خبر: ۱۱۷۷۸۲۵
| |
6543 بازدید

حضور مخبر در مراسم تحلیف رئیس جمهور ترکیه

به گزارش تابناک، محمد مخبر عصر امروز پس از استقبال توسط وزیر امورخارجه ترکیه، وارد کاخ ریاست جمهوری این کشور شد و در جمع سران کشورهای مدعو در مراسم حضور یافت.

معاون اول رئیس جمهور در حاشیه این مراسم با رئیس جمهور ترکیه گفت و گو کرد و سران و نمایندگان برخی کشورها از جمله رئیس جمهور قزاقستان، نخست وزیر پاکستان، امارات متحده عربی و وزرای خارجه عربستان و عراق به گفت و گو با دکتر مخبر پرداختند.

این مراسم ساعت ۱۷ به وقت محلی آغاز شد و پس از پخش سرود ملی، سخنرانی اردوغان و تلاوت قرآن و دعا در ساعت ۱۸ پایان یافت.

گفتنی است در این مراسم هیات هایی عالی رتبه به نمایندگی از کشورهای مختلف حضور داشتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت