ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بریکس به دنبال تقویت نفوذ کشورهای درحال توسعه

«ما ژائوشو» معاون وزیر خارجه چین گفت که بریکس به دنبال تقویت نفوذ کشورهای در حال توسعه در عرصه بین‌المللی است.
کد خبر: ۱۱۷۷۵۹۴
| |
3315 بازدید
بریکس به دنبال تقویت نفوذ کشورهای درحال توسعه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تاس، «ما» پنجشنبه در نشست وزرای خارجه کشورهای بریکس در آفریقای جنوبی تاکید کرد: ما روند دنیای چندقطبی، دموکراتیزه کردن روابط بین‌المللی و پایبندی به چندجانبه‌گرایی ناب را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: ما به دنبال تقویت صدا و نفوذ کشورهای در حال توسعه در امور جهانی، پیشبرد اصلاحات و ایجاد یک نظام حکومتداری جهانی هستیم.

نشست وزرای خارجه کشورهای گروه بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) پنجشنبه در کیپ تاون برگزار شد و قرار است جمعه کنفرانس «دوستان بریکس» با حضور ۱۵ کشور موسوم به «جنوب جهانی» برگزار شود.

انتظار می‌رود که عضویت ایران و عربستان در این نشست به بحث گذاشته شود.

وزرای خارجه گروه بریکس پنجشنبه در پایان نشست خود در بیانیه مشترکی با محکوم کردن حملات تروریستی به زیرساخت‌های حیاتی خواستار تقویت کنترل تسلیحات شدند و در عین حال از تلاش‌های میانجیگرانه برای حل مناقشه اوکراین تمجید کردند.

آنان همچنین بر «تضمین امنیت انرژی که بنیان حیاتی توسعه اقتصادی، ثبات اجتماعی، امنیت ملی و رفاه همه ملت‌های دنیاست» تاکید کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟