ابلاغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲ بدون تغییر مبلغ
دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی گفت: پرداخت وام کمکودیعه مسکن به مستأجران نیازی به ابلاغیه جدید ندارد.
کد خبر: ۱۱۷۶۷۲۵
| | 6929 بازدید

به گزارش تابناک، روحالله اکبری- دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی- در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرداخت وام کمکودیعه مسکن نیازمند ابلاغیه از سوی بانک مرکزی است، گفت: خیر، نیازی به ابلاغیه جدید نیست و از سال قبل این وام به اجارهنشینها پرداخت شده است.
بر اساس گزارش تسنیم، سادات فیرزنی- دستیار وزیر راه، مسکن و شهرسازی- هم اخیراً درباره وام کمکودیعه مسکن برای مستأجران گفته بود که، به بانک مرکزی پیشنهاد دادهایم با استفاده از یک ابزار مالی بهموازات وام ودیعه مسکن به اجارهنشینها کمک کنیم.
وی گفته بود: امیدواریم این پیشنهاد بهزودی در شورای پول و اعتبار مصوب شود، بر این اساس به مستأجرانی که سال گذشته تسهیلات را دریافت کردهاند کمک خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




