سقوط مرد ۴۰ ساله داخل چاهک آسانسور در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از حادثه سقوط فرد مذکر حدود ۴۰ ساله داخل چاهک آسانسور خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۴۴۲۵
|
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵ 08 May 2023
|
4372 بازدید

به گزارش تابناک؛ سرآتشیار فرهاد کاوه آهنگران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حادثه سقوط در اصفهان در ساعت ۱۱ و ۳۷ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات آتش نشانی اصفهان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این حادثه در خیابان میرزا طاهر گزارش شده است، افزود: در این حادثه مرد ۴۰ ساله داخل چاهک آسانسور سقوط کرده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: بلافاصله اکیپ امداد و نجات از ایستگاه شماره ۸ همراه با سرآتشیار نصیری رئیس این ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: مصدوم این حادثه از ارتفاع ۵ متری ساختمان ۴ طبقه به داخل چاهک آسانسور سقوط کرده بود که با رعایت همه نکات ایمنی به همکف منتقل و تحویل عوامل اورژانس شهر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت